Новини

Уважаеми партньори, любители на азиатската кухня!

Уважаеми партньори, любители на азиатската кухня!

Обслужваме нашите бизнес клиенти директно вече повече от седем години. През януари лансирахме нашия онлайн магазин на www.justasia.bg. А вече, изобилието от автентични азиатски продукти, което предлагаме, е налично и в в нашата специализирана Just Asia секция в Хипермаркет ХИТ Макс в район „Младост“ в София.

Ориз, нори и всичко нужно за приготвяне на суши, разнообразие от нудли и сосове, автентични азиатски мочи, снакс, ядки, чай и напитки, замразени продукти като гьоза, едамаме, уакаме и типични за Азия полуфабрикати, повече от 300 продукта примамват клиентите в нашата секция в Хипермаркет ХИТ Макс.

Концепцията ни „Just Asia Shop in Shop“ е вариант за ритейл партньори да се възползват от тренда на растящата популярност на азиатските храни. Ние ще предложим експертно подбран релевантен асортимент, атрактивно излагане на продуктите, пълно управление на стоковите наличности и промоционална подкрепа. Партньорите ни получават нови лоялни клиенти, допълнителни продажби и позитивен репутационен ефект. Разработили сме различни модули, потърсете ни, за да намерим най-удачното решение за вашия формат!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *