Новини

Най-широка гама пръчици за хранене и възможност за брандиране

Използването на пръчици за хранене има дълга история. Първоначално, те са били използвани като инструменти за готвене. С течение на времето пръчиците са се превърнали и в инструмент за консумация на храна. Пръчиците за хранене са символ на кухнята и културата на Азия. Пръчиците се смятат за по-деликатен и възвишен начин на хранене в сравнение с употребата на прибори като вилица и нож.

В азиатската култура съществуват няколко различни типа пръчици за хранене. Ето някои от тях:
Китайски пръчици (Чопстикс): Това са най-популярните пръчки в Азия. Те са дълги, тънки и изработени от дърво или пластмаса. Китайските пръчици често са квадратни в долната част и имат заоблени върхове.

Японски пръчици (Хаши) са по-къси и по-фино изработени в сравнение с китайските. Те са обикновено направени от дърво или бамбук. Хашите имат по-остри върхове и са по-леки за хващане. Японците полагат голямо внимание на традиционния начин на държане на пръчиците и използват специални техники за хранене.

Корейски пръчици (Сон): Корейските пръчици са малко по-дебели и по-тежки от китайските и японските. Те са изработени от метал или дърво и обикновено са по-къси.

Виетнамските пръчици са средна по големина и се изработват от дърво или бамбук. Те са сравнително дебели и имат остър връх. Виетнамците обикновено използват пръчиците за придържане на храна по време на ядене и също така ги комбинират с лъжица.

Ние от Етник Фудс сме отдадени на мисията си да изграждаме и развиваме познание и позитивно възприятие на автентичната азиатска кухня. Ето защо предлагаме най-широка гама пръчици за хранене. При нас ще откриете над 10 различни вида:

• Различни по форма и вид: Tensoge, Twins, Round
• Бели и Карбонирани
• В опаковка с отворен горен край или пък напълно опаковани

ПРЕДЛАГАМЕ, ВЪЗМОЖНОСТ ЗА БРАНДИРАНЕ НА ПРЪЧИЦИ ПО ЖЕЛАНИЕ НА ПАРТНЬОРИТЕ НИ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *